Om mig

Lidt om mig.

Jeg hedder Annette Dahl og er født i 1957.

Bor i Tolstrup ved Ulbjerg sammen med min kæreste.

Er beriget med tre børn og fire børnebørn.

 

Jeg har arbejdet med mennesker siden jeg som 18 årig blev sygehjælper, har også været familieplejer i ti år og pt har jeg deltidsjob på et friplejehjem.

 

Den alternative verden har altid haft min interesse, men blev for alvor vakt, da et nært familiemedlem, fik konstateret cancer for ca. 30 år siden. På tæt hold var jeg vidne til hvordan ændrede kostvaner og hjælp fra alternativ behandling, ændrede en dårlig udsigt til mange gode leveår.

 

Efter en skilsmisse og andre kriser i mit eget liv, valgte jeg for 6 år siden, at nu var tiden kommet hvor jeg måtte tage mig af mig selv og stå ved den jeg er, så de er blevet brugt på uddannelser og kurser som har hjulpet mig ud af gamle traumer og som jeg nu kan bruge til gavn for andre.

IMG_0999

Jeg arbejder ud fra tanken om at krop og sjæl er tæt forbundne og at årsagen til mange fysiske problemer skal findes i psyken.

Jeg har efterhånden samlet en hel del værktøjer der vil kunne hjælpe dig videre i din udvikling, eller måske du bare har brug for en dejlig wellness oplevelse.Ring og få en uforpligtende snak om hvad lige netop du har brug.

Jeg glæder mig til at hjælpe dig.

 

Kurser og uddannelser

  • 2010 Reiki Healing (Nordjysk Reikiskole )
  • 2012 Healingsmassør ( Kilden )
  • 2013 Aromatouch (Aromatouch Technique )
  • 2014 Access the Bars (Access Consciousness.com)
  • 2014 NADA (NADAdanmark. Lars Wiinblad )
  • 2014 Dybdeterapeut ( Institut for dybdeterapi )
  • 2015 SoulBodyFusion (Center for inspiration og undervisning, Birgitte Meinert).
  • 2015 AccessFaceLift (Access Consciousness.com) 

Etik og moral.

 

Mit formål er at fremme din sundhed og velvære, fysisk og psykisk, med fuld respekt for dine værdier.

Tavshedspligt er en selvfølge, evt. journalføring vil blive opbevaret fortroligt, og anvendes kun i forhold til dine behandlinger, for derefter at blive destrueret.

Jeg er løbende på relevante kurser, og vil til enhver tid henvise dig til anden behandler eller læge, hvis jeg skønner dette vil være til dit bedste.